top of page
pallas_offwknd-42_edited.jpg

OFFWKND 2023

Kesä ja lumi on ihmeellinen combo. Se sulattaa niin mielen kuin suksijan kylmimmän sydämenkin. Pohjoisessa kesän alku on ihmeellistä, sillä lumi uudistuu päivittäin ja edellisenä päivänä hellerajassa huidellut lämpötila on saattanut muuttua kymmenen sentin lumisateeksi. On aika asennoitua ja hiihtää olosuhteiden ollessa parhaimmillaan. Vaikka keskellä yötä. Saunotaan, uidaan ja syödään. Sitähän yhdessäolo on! 

pallas_offwknd-29.jpg

Tunturi tarjoilee. 

Joka päivä on täydellinen nälkä. Auringon ja helteen sattuessa, hiiligrillit loimuavat avotunturissa joko Vatikurussa tai Pyhäkurussa. Huomomman sään saattuessa siirrymme kotaan, katsomme lätkää ja liekitämme poroa shamaanin kertoessa kaskuja. Halutaan olla äärellä maukkaimpien makujen. 

Joka päivä laskua. 

Viime keväänä laskimme niin shortseissa kuin täydessä talvivarustuksessakin. Olimme aikaisin aamulla ja illan viimeisillä säteillä. Näimme sinitaivaan Vatikurussa ja lonkerosumun Viivakurun kulmilla. Neljän päivän aikana lumet olivat erilaisia, niin mieli ja suksihuoltokin. 

Pallas_Pöllöt_Mitja_Piipponen-7.jpg

Fresh. 

Tämä ei ole mikään pakko, mutta viime vuonna teemaksi syntyi "joka päivä laskujen jälkeen pitää uida". Se ehkä alkoi täydellisestä hellepäivästä, mutta saunarallin jälkeen kävimme Jerisjärvessä, räntäsateessa dippasimme maahisten lähteessä ja kolkuttelimme Jeriksen kylpylän ovia. Tänä vuonna meillä on oma avanto ja palju, joten entistä enemmän nautintoa luvassa! 

CC3EDA5C-5039-41C5-B5A0-0F1BADFE107F.JPG
Pallas_Pöllöt_Mitja_Piipponen-40.jpg

Just sulle.

Tässä yhteydessä ei kannata pelätä "enkö osaa" tai "enkö ymmärtänyt". Me tehdään tämä yhdessä. Sinä, sie, sä ja me. Jos tuntuu, että jalka ei nouse, ei mikään estä jäädä lämmittämään saunaa ja avaamasta kuohuviiniä kavereiden kanssa. Tai jos haluaa jäädä tunturiin pidemmäksi aikaa fiilistelemään viimeisiä auringonsäteitä, no worries. Mekin voidaan jäädä. Tämä on meidän yhteisesti rakentama kokonaisuus, joten nyt ollaan läsnä. 

Tämän lisäksi me pöllöt isännöidään, jotta voit keskittyä vain siihen mitä haluat, ei siihen mitä pitää. 

Kelokaira.

Jos et koskaan ole käynnyt Kelokairassa, oh-boy. Se on mieletön kelokylä, joka on varattu ihan vaan meille. Aamiaiset katetaan isoon kelosaliin, illalla voidaan istua minkä tahansa 6 ison tunturikivitakan syleilyssä. Rantasauna on suuri ja pompun päässä järvestä. Tiiättekö kuinka mekin pöllöt odotetaan, että saadaan järjestää yhteisiä tikkakisoja, nuotanvetoa, viininmaistajaisia ja ihan vaikka poron korvamerkkikurssia. 

kelokaira-5.jpg

Ei välineittä. 

Jos sinulla ei ole vapaalaskusuksia (tai shortseja), voit aina vuokrata ne meiltä. Viime vuonna mukana olivat alla olevat suksibrändit, joiden mallistoja sai testailla vapaasti loputtomilla hangilla. Tämän vuoden suksitalleja ei ole vielä lopullisesti päätetty, mutta ei varmasti jäädä viime vuoden merkeistä! 

Suksia voit myös laskun jälkeen ostaa, jos rakastuit. 

Pallas_Pöllöt_Mitja_Piipponen-1.jpg

TÄLTÄ NÄYTTI the OFFWKND '23

bottom of page