top of page
DSC00695-3.jpg

OFFWKND 2024

Kesä ja lumi on ihmeellinen combo. Se sulattaa niin mielen kuin suksijan kylmimmän sydämenkin. Pohjoisessa kesän alku on ihmeellistä, sillä lumi uudistuu päivittäin ja edellisenä päivänä hellerajassa huidellut lämpötila on saattanut muuttua kymmenen sentin lumisateeksi. On aika asennoitua ja hiihtää olosuhteiden ollessa parhaimmillaan. Vaikka keskellä yötä. Saunotaan, uidaan ja syödään. Sitähän yhdessäolo on! 

Sää. Tähän asti olemme aina hiihtäneet yhtenä päivänä shortsit jalassa ja nauttineet auringon lämmöstä. Yhtenä päivänä on pyryttänyt lunta ja yöt ovat olleet valoltaan maagisia. Mutta sään osalta kaikki on mahdollista, mikä tekee kokemuksesta upean. 

DSC00797_Original-2.jpg

Tunturi tarjoilee. 

Joka päivä on täydellinen nälkä. Auringon ja helteen sattuessa, hiiligrillit loimuavat avotunturissa joko Vatikurussa tai Pyhäkurussa. Huomomman sään saattuessa siirrymme kotaan, katsomme lätkää ja liekitämme poroa shamaanin kertoessa kaskuja. Halutaan olla äärellä maukkaimpien makujen. 

Joka päivä laskua. 

Kaikkina tapahtumavuosina niin shortseissa kuin täydessä talvivarustuksessakin. Olemme välillä liikkeellä aikaisin aamulla ja illan viimeisillä säteillä. Näemme sinitaivaan Vatikurussa ja lumisateen vetäytyvän auringon edestä Viivakurun kulmilla. Neljän päivän aikana lumet ovat erilaisia, niin mieli ja suksihuoltokin. 

DSC00476.jpg

Fresh. 

Tämä ei ole mikään pakko, mutta jokaisena vuonna teemaksi on syntynyt "joka päivä laskujen jälkeen pitää uida". Okei, viime vuonna vähän luistettiin. Parhaimmillaan se alkaa täydellisestä hellepäivästä, mutta sauna- ja paljurallin jälkeen Torasjärvi toimittelee - joskus räntäsateessa olemme jopa dipanneet maahisten lähteessä. Tänäkin vuonna meitä hellii oma avanto ja palju, joten entistä enemmän nautintoa luvassa! 

CC3EDA5C-5039-41C5-B5A0-0F1BADFE107F.JPG
Pallas_Pöllöt_Mitja_Piipponen-40.jpg

Just sulle.

Tässä yhteydessä ei kannata pelätä "enkö osaa" tai "enkö ymmärtänyt". Me tehdään tämä yhdessä. Sinä, sie, sä ja me. Jos tuntuu, että jalka ei nouse, ei mikään estä jäädä lämmittämään saunaa ja avaamasta kuohuviiniä kavereiden kanssa. Tai jos haluaa jäädä tunturiin pidemmäksi aikaa fiilistelemään viimeisiä auringonsäteitä, no worries. Mekin voidaan jäädä. Tämä on meidän yhteisesti rakentama kokonaisuus, joten nyt ollaan läsnä. 

Tämän lisäksi me pöllöt isännöidään, jotta voit keskittyä vain siihen mitä haluat, ei siihen mitä pitää. 

Kelokaira.

Jos et koskaan ole käynnyt Kelokairassa, oh-boy. Se on mieletön kelokylä, joka on varattu ihan vaan meille. Aamiaiset täydellisine puuroineen katetaan isoon kelosaliin, illalla voidaan istua minkä tahansa 6 ison tunturikivitakan syleilyssä. Rantasauna on suuri ja pompun päässä järvestä. Tiiättekö kuinka mekin pöllöt odotetaan, että saadaan järjestää yhteisiä tikkakisoja, nuotanvetoa, viininmaistajaisia ja ihan vaikka poron korvamerkkikurssia. 

kelokaira-5.jpg

Ei välineittä. 

Jos sinulla ei ole vapaalaskusuksia (tai shortseja), voit aina vuokrata ne meiltä. Viime vuonna mukana olivat alla olevat suksibrändit, joiden mallistoja sai testailla vapaasti loputtomilla hangilla. Tänäkin vuonna mukana on PuSu ja BlackCrows, ja tänä vuonna uudistumme tämänkin osalta isosti.

Suksia voit myös laskun jälkeen ostaa, jos rakastuit. 

DSC00655.jpg

TÄLTÄ NÄYTTIVÄT the OFFWKND '23&'24

bottom of page