top of page

HAE NYT PÖLLÖ
KSI

UUSIEN TUNTURIOPPAIDEN HAKU KÄYNNISSÄ!

TUNTURIOPPAAKSI PALLAKSELLE!

MIKÄ UNTUVIKKO?

VAPAALASKU   I   TUNTURIHIIHTO   I   TUNTURIELÄMÄ
 
Pallaksen Pöllöjen vuosikymmenten tarinan pohjana ovat sen suurella sydämellä toimivat tunturioppaat eli pöllöt. Rakastamme silmänkantamattomiin jatkuvia kerojamme ja kaikkea kokemista, mitä ne tarjoavat. Haluamme jakaa elämyksiä Pallaksen vieraille ja näyttää mistä ne aidoimmillaan ja upeimmillaan löytyvät; puuterinmakuisilta vapaalasku- ja tunturihiihtoretkiltämme, ruskapoluiltamme tai vaikka revontulten alla pöllöjen järjestämistä leffailloista.

Untuvikkona pääset tekemään työviikon pöllönä, kokemaan kaikki ne samat onnistumiset ja elämykset, joita me viikoilla saamme Pallaksen tuntureilla kokea. Jotta niin sinä kuin mekin voisimme viikon jälkeen yhdessä pohtia kuinka hyvin sulat on oiottu tulevia vuosia varten, untuvikkona oleminen on ns. ensiaskel pöllön työvuosille. Emme voi taata kenellekään untuvikolle Pallaksen Pöllöjen "työpaikkaa" etukäteen, sillä elinehtomme tunturissa on se, että puhallamme  kaikki yhteen hiileen ja elämme pöllöilyä vahvalla liekillä. Tästä tavasta löytää uusia pöllöjä emme voi antaa periksi, mutta varmasti omana itsenäsi niin suksilla takamaastoissa kuin t-tossut jalassa umpihankiretkilläkin asetelmat ovat aika hyvät.

VAATIMUKSET.

Me emme mittaa osaamista kanttikulmilla tai slalomradan nopeusennätyksillä, vaan katsomme, että tunturissa liikkumisen taito, offarilaskeminen, takamaaston ymmärtäminen ja asiakaslähtöisyys ovat vieläkin tärkeämpiä taitoja. Vuosikymmenten kokemuksen voi korvata monilla elementeillä, mutta vieraita varten jokaisen pöllön tulee tuntea omat vahvuutensa ja kehittämisalueensa. Teemme töitä haasteellisessa ympäristössä, jossa myös huumorin tulee saada kukkia.

 • Hiihdonopettajapätevyys tuomassa lajitaitoutta ja retkillä opastamisen helppoutta.

 • Lumiturvallisuusosaaminen - sitä kehitämme myös sisäisesti

 • Kokemusta takamaastoissa liikkumisesta turvallisesti ja intohimoisesti

 • Pallaksen aluetuntemus katsotaan luonnollisesti  eduksi - jos sitä ei ole, liekki tunturien taianomaisuuteen tulisi olla läsnä

 • Taito kohdata ihmisiä, halu olla heidän kanssa läsnä myös retkien ulkopuolella, sekä luotettava läsnäolo asiakkaiden ja hotellin edessä.

 • Mahdollisuus käyttää vuodessa vähintään 1 viikko omaan pöllöviikkoon sekä halu opetella tuntemaan Pallasta koulutusten ja oman tekemisen kautta.

 • Englanti osana omaa kielitarjotinta

SAAT.

Upeimman tunturiparatiisin kokemukset sekä ainutlaatuisen yhteyden Pallaksen vieraisiin. Saat innostua luonnosta ja aidosta tekemisestä, sekä toivon mukaan nauraa omalla tavallasi yhdessä sekä toisten oppaiden että Pallaksen vieraiden kanssa. Saat todennäköisesti noin 20 uutta hiihtoystävää.

 • 7 vrk:n aikana ylläpidon Lapland Hotel Pallaksella

 • Matkoja untuvikolle ei valitettavasti korvata, eikä hän saa erillistä palkkaa.

 • Vahvan jalansijan Pallakselle ja mahdollisuuden liittyä Pallaksen Pöllöihin hyvin menneen viikon jälkeen.

 • Uutta näkemystä Pallaksen vapaalasku- ja maastohiihtoalueista.

 • Uuteen suuntaan katsovan Pöllöjen tekemisen. Haluamme parantaa sekä oppaidemme palkkausta että koko toimintaympäristön miellekyyttä. Tavoitteet ovat selkeitä, vaikka emme siellä vielä aivan ole.

HAE 19.1.2022 MENNESSÄ.

Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille miksi. Miksi rakastat tuntureita ja talvea, hamuat aina tilanteen salliessa takamaastoille ja nautit pehmeänä pöllyävästä lumesta? Miksi haluaisit tulla mukaan Pöllöjen toimintaan, miksi tykkäät Pallaksesta tai miksi syöt aamupalalla edelleenkin Frosties -muroja. Haluamme tutustua sinuun, sillä kaipaamme suuresti joukkoomme innostuneita ja hyvän fiiliksen omaavia kovia tekijöitä. Jos tuntuu, että kirjoittaminen käy liian raskaaksi, jätä meille yhteystietosi niin soittelemme!

Hakemukset ja lisätiedot oppaat@pallaksenpollot.com

PS. Tällä hetkellä pöllöissä mukana olevien tarinoita voit lukea täältä - ja jos et tiedä vielä miltä menomme Pallaksella näyttää, käy tsekkaamassa profiilimme Instagramista.

hiihtämisiin.

bottom of page